Home     Agenda    De Buurt     Organisatie    Activiteiten    Foto-Album    Tips    Contact

 

 

 
 

Laatste Nieuws

 
     
 

 

 

Kruidenbuurt organiseert Oosterhout schoon.

Kruidenbuurt organiseert op woensdag 24 maart a.s. de actie Kruidenbuurt schoon. Verzamelen bij de Papendonk 10.00 - 12.00 uur. Er wordt voor koffie en limonade gezord.

 

Straatspeeldag in de Kruidenbuurt op woensdag 13 juni a.s.

Op diverse plaatsen in Oosterhout wordt er de Straatspeeldag georganiseerd. Buurtbeheer Kruidenbuurt organiseert op het terrein van dependance van de Ruebenshof,  v/h basisschool de Hobbit, een straatspeeldag voor alle kinderen van de Kruidenbuurt en daarbuiten.

Voor de kinderen is er van alles te doen, afgelopen jaren was er b.v. Oud-Hollandse spelen, sjoelen, schilderen en timmeren, en een dansworkshop, het reuze-bellen-blazen, waarbij bellen van wel een meter doorsnee konden worden gemaakt. Ook konden de kinderen rondrijden op een loopskelter, een éénwieler en een autoband op zwenkwielen. En een springkussen hoort er natuurlijk ook bij. Welke activiteiten er dit jaar worden georganiseerd is nog een verassing. Het wordt in ieder geval heel gezellig

Zoals elk jaar zijn er vrijwilligers nodig om alles goed te begeleiden. Het zou heel fijn zijn als die er dit jaar weer zijn om het een geslaagde middag te laten zijn.

 

 
  Nieuws overzicht  2016  
  Nieuws overzicht  2013  
  Nieuws overzicht  2012  
  Nieuws overzicht  2011  
 

Nieuws overzicht  2010

 
 

Nieuws overzicht  2009

 
 

Nieuws overzicht  2008

 
     

© Stichting Buurtbeheer Kruidenbuurt              Datum laatste wijziging 13-03-2018                Webdesign Peter Wassenaar

     
 

Naar Homepage